Camp Lepplax


Kan man befinna sig på ett bättre ställe än i en stuga i Lepplax, Hummelholmen när man tränar inför Vansbrosimmet! En toppenlöprunda, vatten att simma i och en bastu på berget. Visserligen råkade jag få med mig Harrys våtdräkt men det gick bra ändå:-) Oskar och Rozzie rottweiler följde med som personliga tränare. Cia, min vän, följde med som vaken, pratsam reskompis den långa vägen runt kvarken. Vi hade en effektiv långhelg. Vi hann, förutom träning, ställa alla saker från moffas på plats och få gården i sommarskick. Nu längtar vi bara till den “riktiga semestern” som det blir när vi kommer tillbaka i slutet på sommaren.

.

You may also like...

1 Response

  1. Carola says:

    Vad mysigt ni verkar ha det, vi ses snart.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.