Hittills går allt bara bra…

Vi har kryssat oss fram norrut i Sverige och följt solen. Vi har passerat Gränna, Stockholm och Falun för att landa i Östersund inatt. Vi har ätit polkagrisar i Gränna.

Träffat älskade barn och barnbarn i Stockholm och Falun.

Vi har kört ca 1300 km med Ture. Många nya erfarenheter har vi fått…och många fler lär vi få. Vi har skrattat åt att ni som har erfarenhet av att köra, och åka, sidovagn har kunnat hålla er från att beskriva utmaningarna utan låtit oss utforska detta äventyr själva. Tack för förtroendet. Vi tolkar det som att ni ändå har ett visst förtroende för vår kapacitet.

Några reflektioner:

⁃ om du köper en motorcykel med sidovagn och tror att du köper en motorcykel blir du besviken. Koppling, gas och växlar är samma….resten skiljer sig åt.

⁃ Det är mera som att köra snöskoter så erfarenhet från det underlättar.

⁃ Du behöver ha styrka, vighet och framförallt humor för att köra ….och åka!

⁃ Att läsa väg och vind är avgörande….hela tiden!

⁃ Köp INTE en sidovagn för att ”tanten skall ha något att åka i”! Det kräver stor aktivitet för den som åker! Inget sovande där inte!

⁃ Alla, exakt ALLA, vill prata, fota, filma, berätta om erfarenheter, hjälpa och erbjuda övernattningar i rum och trädgårdar. Det är roligt men tar tid.

⁃ Första gången under 25 års motorcykelkörning, med varsin mc, som vi nu behöver Intercom. Det är svårt, för att inte säga omöjligt, att kommunicera sinsemellan utan.

⁃ Att ha en Ural är som att ha en Defender på många sätt….

⁃ Att köra Ural med sidovagn är roligt, utmanande men lättare också på flera sätt. Den har ju back och känns smidig i vissa situationer.

⁃ Att köra Ural med sidovagn är roligt för den som vill ta sig an en utmaning….och det vill vi!

Oklart vart vi fortsätter imorgon. Klart är dock att det kommer att vräka ner regn. Klart är också att vi fortsätter med glatt humör.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.