Sol, traning och bad

IMG_3482Nu borjar det snart dra ihop sig till sista etappen… Vi har varit pa beachen (och i poolen) pa Bahia Inglesia. Har hunnit med loprundor och vattengympa i dagarna tre. Nu nar min mage behaller det jag ater sa kan jag ju anstranga mig lite mera. I dag har vi packat ihop och kort 420km till La Serena. Det ar ett riktigt turiststalle for Chilenare fran storstan(Santiago) och sa oss forstas 🙂 Den sista turen pa motorcyklarna blir nar vi kor in till Valparaiso pa sondag. Har jag sagt att jag inte bytt bakdack annu? Det borjar bli “Hyland radial” och skulle sakert ge boter i Sverige. Vi har lyckats ordna sa att motorcyklarna far fran Valparaiso 10 mars. Resan tar 40 dagar. For oss aterstar det en vecka med en massa bokande for att fa in dem i containern(som vi storat i hamnen), pappersarbete fram och tillbaka mellan tullar och SAAM och allt vad det heter. Det ar faktiskt i princip motorcykelsasong nar de anlander till Sveige :-)PS! Felicia! Grattis pa fodelsedagen om du laser detta! Vi tanker pa dig hela dagen! Puss och kram!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.