USA here we come!

Nu känns det verkligen att äventyret är nära! Nu har försäkringarna kommit från USA, de “gröna korten” som vi inte behöver men som kan vara bra att ha har kommit och det är klart med 70min samtalstid på satellit telefonen. Hundmatsäckarna är inhandlade och husgaveln färdigmålad. I går kväll bokade vi hotell för de första två nätterna i Anchorage. Det gällde att hitta något inte allt för sunkigt och på gångavstånd till där motorcyklarna är storade. Det är högsäsong när vi kommer så priserna är verkligen därefter. I kväll bokade vi hotell för de sista nätterna i New York och där verkar det vara lågsäsong för priserna var helt ok! Omöjligt fortfarande att få flyga från Arlanda till Umeå när vi kommer hem så nu gav vi upp och bokade tåg. Det blir en lång, lång resa. Harry uppskattar att hotellet på Manhattan har lagt ut koordinaterna. Då har vi en chans att hitta POD hotel när vi glider in på våra tappra fålar i denna gigantiska metropol 🙂 Gårdagskvällen avslutades med besök av goa vänner som planerar en Norgeresa med mc. Sen gick vi över till Hermans kompis och planerade deras resa med husvagn till Gotland. Hermans dröm har alltid varit att resa med en helt vanlig familj, med husvagn till just Gotland 🙂 Hur i hela världen skall det gå att skiljas från två söner på flygplatsen den här gången…

20120620-224613.jpg

20120620-224636.jpg

You may also like...

2 Responses

  1. A.Wetterberg says:

    Gutt att läsa era uppdateringar, följer er med förväntan. Kör försiktigt.

  2. Anneli says:

    Hej lyckostar!
    Är så avundsjuk på era äventyr. Mina äventyr sträcker sig endast till Berlin och GC, men jag är nöjd med det. Tycker ni är ena riktiga kämpar.
    Anneli

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.