Äventyret har börjat!

Nu ligger vi här i queensizesängen på hotellet i Anchorage. Vi är proppmätta efter en megasöt (vi är ju i USA) frukost och regnet strilar ner utanför fönstret. Resan hit tog 24 timmar. Det var som vanligt svårare att ta avsked på flygplatsen än jag tänkt. Det är ju första gången vi lämnar Herman. Nu kommer det alltid att vara två tomma platser på hojarna. Fast Oskar sade faktiskt att det hade varit roligt att följa med och köra själv 🙂 Vi gjorde 4 start-landningar igår. Inget av flygen hade mat som ingick, om man inte åkte 1klass vilket vi aldrig gjort. När vi skulle samla ihop bagaget i Seattle saknades den ena av Harrys väskor! I den fanns b l a mitt drivpaket, hans skor, Lonely Planet böckerna, yxan och till hans stora lycka toalettväskan. Förutsättningen för att vi skall ta oss iväg är att vi får på nya drivpaket på hojarna! Det är ett par kilometer att gå till BMW affären där cyklarna står. Flera varv lär det bli som det jäklas. För Harrys del blir det att klafsa fram i “fopparofflorna”…

20120626-083934.jpg

20120626-083950.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.