With a little help from my friends…

A big THANK YOU to Fredy and Mario at BMW San Francisco for fixing Harrys bike so fast! I dag har vi verkligen haft kul! När vi kom till BMW vid 10-tiden var arbetet i full gång. De lovade ha hojen klar till kl 14. Vi gjorde stan som riktiga turister hela förmiddagen. Man får verkligen uppleva mycket här! Misär i överflöd så det finns en stor utvecklingspotential för att ta hand om folk som farit illa av livet. Jag har aldrig sett så många uteliggare någon annanstans! Det skär i hjärtat och får maten att smaka mindre bra. När vi hämtade motorcyklarna på eftermiddagen hade killarna fixat fästet till “packracket”, bytt kablar och lampa, lagt in en kedjespännare, bytt till nya Öhlindämparen, tvättat hojen och rengjort kedjan och smort den! Dessutom tvättade de min hoj och smorde kedjan! DET kallar vi service! Vi körde nöjda hem i rusningstrafiken och vilade på rummet en stund. Efter kinamat på lillhaket bredvid for Herman och jag tvärs över stan för att delta i en “Ghost hunt” medan Harry fokuserade på att lägga in rutter på GPS´en. En mycket underhållande guide, Jim Fassbinder, lotsade oss genom hemsökta hus i 3 spännande timmar. Oförklarliga saker hände och finns till och med på bild! Frusna ända in i märg och ben lyckades vi sen fånga en taxi som tog oss genom “San Francisco by night”. I morgon drar vi vidare mot nya mål…

Skrivet av en mycket nöjd Carola

Ps! Nu sussar Herman sött bredvid mig medan Harry förflyttades till extrasängen. Jag tolkar det som att jag fortfarande står för någon slags trygghet 🙂 Ds

.

You may also like...

2 Responses

  1. Barbro o Nisse says:

    Hej
    Nu kommer vi att ha möjlighet att följa er mer direkt. Vi har precis kommit hem från Norge och Atlantkustveiijen. När vi ändå hade Ålösund i närheten gjorde vi en avstickare till denna jugentstad. Vackert med alla gamla hus. Det tog en stund att hinna i fatt er – men nu så…
    Visst är redwood träden otroliga – känslan att stå där med blicken som försvinner upp i intet. Man känner att vi människor är små gäster här på jorden. Spännande med spökvandringen. Väntar på att få se bilderna – läckert. Sköt om er – kramar från oss.

  2. Carola says:

    Låter som att ni haft en härlig Norgeresa! Det är fantastiskt vackert där! Roligt att höra av er för vi pratar ofta om er här borta 🙂 Ni hör ju liksom till berg, skog och vacker natur 🙂 Kram på er!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.