Du vet aldrig hur många vänner du har innan du ger dig ut på mc-äventyr…

Det finns ett ordspråk som säger något i stil med “du vet aldrig hur många vänner du har innan du skaffar ett hus vid havet”. Vi känner starkt för att ändra det ordspråket. 
Människor i vår omgivning frågar ofta “Vad har ni för nya planer?”, “Vart bär det av nästa gång?”. Att någon över huvud taget är intresserad av vad vi gör är stort. Att människor sedan dessutom går in på “bloggen”, läser, och följer med oss när vi väl är ute på äventyr, är ännu större! Att människor längs vår väg hör av sig och bjuder in oss till deras hem är för oss helt ofattbart, underbart! 

Att äntligen få möjlighet att, efter ett flertal år, sitta ner tillsammans med Håkan Pohl i deras våning strax utanför Portugal/Lissabon var en gåva som vi länge önskat. Många kloka tankar utbyttes?. 

Att därefter bli inbjudna till vår fantastiska “mc-mentor”,genom alla år, Jan “Janne” Pettersson och hans härliga fru Marie i Marbella, och få ett “nytt släktträd” är mer än häftigt. Att dessutom få en helkväll med det superroliga, och stiliga, gänget hos Janne är oförglömligt???. 


Vad händer då? Jo, Spaniens kust fortsätter att imponera Barndoms-, och ungdomskamraterna Robert “Roope” Forss och Anna Rak-Forss bjuder in oss i Calpe. Vilken “reunion”! Vi har hunnit prata, gråta, spela gitarr (Roope&Harry), sola, lulla, motionera, bada och mest av allt skratta och äta????. Tur att det är nära mellan Jakobstad och Umeå?. 


Vår definitiva slutsats av alla fantastiska möten blir: “Vi hade ingen aning om att vi hade så många underbara, gästfria och älskvärda vänner innan vi for ut på mc-äventyr”! 


Tack! Ni gör vårt mc-äventyr oförglömligt?

You may also like...

1 Response

  1. Robert Forss says:

    Fint skrivet! Tack så hjärtligt att ni hittade till oss!!! Puss och kram! Roope&Anna

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.