New York, New York…

Vi slutade inte gapa det första dygnet i New York! Osäkert om vi slutat gapa ännu… Så svårt att förstå att allt detta är planerat och byggt av människohand. Vår planering var att ta en löptur i “Central Park” varje morgon och det gjorde vi också. Vilken PARK! Efter lördagslöpningen där då vi sett alla hundar som lekte tillsammans döpte vi om parken till “Cesar´s heaven”. Så trevligt har säkert alla hundar det i himlen. Det gick ständigt att upptäcka nya stigar, nya skulpturer, nya vyer, nya djur och nya broar. Fantastisk upplevelse som man inte får missa om man är i sta´n. När vi sen kom på ide´n att handla i “lokala Ica affären” och äta på taket med hela stan som vy så var upplevelsen komplett! Vi hann besöka flera olika stadsdelar, åka tunnelbana (som är en het och öronbedövande upplevelse), se “Ground zero”, handla på Macy´s, uppleva “ljus showen” på “Time Square”  och naturligtvis besöka “Sam Ash” legendariska musikaffär. Dessutom hann Harry bränna sig på magen och jag hann nästan läsa ut min bok. Kändes som semester faktiskt! Fast efter tre dagar vi var överens om att vi nog packat motorcyklarna och fortsatt äventyret om vi haft möjlighet 🙂 Nu fick vi packa och styra mot Island och Reykjavik i stället…

Skrivet av en Carola som är väldigt tacksam över att ha fått uppleva New York!

Ps! Vi är förvånade över att stan kändes så säker att vara i som turist. Dessutom tycker vi att gjorde poliserna ett strålande jobb som turistambassadörer. Ds.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.