Då var vi igång igen!

Igår var kvällen med stort K 🙂 När jag satt och bläddrade i en tidning fastnade jag vid ett inslag om en vandring till Mt Everests basläger. Mina ögon tårades faktiskt för jag kom ihåg när jag första gången bestämde mig för att “Dit vill jag ta mig”. Vi var i Kapstaden och skulle starta vår långa resa genom Afrika norrut. Vi träffade en ung man som berättade om sin upplevelse av Mt Everest. Han gav oss en amulett som hade skyddat honom på den resan och som nu skulle skydda oss på vår färd. Kanske är det dags nu! Jag dukade upp ostar, vin och antagligen en min som sade Harry att “nu är hon igång igen”. När jag berättade om dagens tankar, mc åkning i konstiga länder, vandring till baslägret och flaggorna jag vill nå fram till tyckte jag att jag såg en tår i hans ögonvrå 🙂 Efter fem minuter säger min fantastiske man “Det låter som en lämplig utmaning”, “Härligt! Nu har vi något att se fram emot!” Visserligen kräver en sådan resa mycket planering men tid har vi ju. Nästa sommar måste vi färdigställa huset och gården. Vi vill gärna göra en mc-tur till t e x Norge med båda sönerna och vi vill köra upp till Nikkaluohta och “bestiga” Kebnekajse. Under två år skall vi planera och förbereda oss inför detta äventyr. Vi är medvetna om att mycket kan hända och att planer kan ändras men jag håller, som vanligt, med Harry: Underbart! Nu har vi något att se fram emot 🙂

20120908-080820.jpg

20120908-080847.jpg

You may also like...

1 Response

 1. Micke says:

  Vad spännande!
  Jag hade tankar på att åka ner till Tibet och köra upp till baslägret på den kinesiska sidan under 2013, men så blir det inte.
  Men någon gång så skulle jag också vilja stå med hojen vid alla tält och böneflaggor.
  Ska bli kul att följa era förberedelser.
  Önskar er en trevlig helg och ett händelserikt och bra år.
  Lycka till!
  //Micke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.