“Familjen äventyr”

Dagarna har blivit mörkare och mörkare ända tills nu då julljusen lyser upp och värmer i fönstren. Harry har lagt på dubbdäcken på Dakaren och har ett ständigt flin på läpparna. Herman flinar också eftersom vi fått massor av snö och han har köpt en ny snöskoter. Jag har förgyllt tillvaron med att lyssna på föredrag av äventyrerskan Renata Clumska som bland annat bestigit Mt Everest och har många bra tips. Idag kom julnumret av MC-Nytt ut. Det kändes onekligen lite pirrigt att öppna tidningen den här gången. Även om man vet vad man berättat och vilka bilder man delat med sig av så kan man aldrig vara säker på att slutprodukten ger historien rättvisa. Dessutom brukar bildtexter och framför allt rubriker ha en tendens att bli fel. När jag klev ur bilen råkade jag tappa tidningen i snön så den blev blöt och sladdrig. Herman fick första tjing efter att jag försökt torka den. Han log medan han läste (ett gott tecken). Kommentaren var:”Bra! Det står i alla fall att jag är uppväxt i en ovanlig familj”. Jag tolkar det som att han gladde sig åt denna oväntade bekräftelse:-) Harry verkar också nöjd så när jag nu slutat skriva skall jag sjunka ner i soffan och våga mig på att läsa inslaget. Jag känner då igen oss på bilderna i alla fall 😀

20121206-223138.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.