Vi är helt klart iskalla!

Plötsligt hände det! I helgen fick vi Herman att vara hundvakt. Vad gör man då när det är “Motorcykelns dag” och stor happening i Sundsvall? Naturligtvis styr man kosan dit trots att SMHI utlovat hagel och drivis. Att Hotell Södra Berget har ett underbart kuperat löpspår och ett spa gör inte besöket sämre. Så, vi styrde mot Sundsvall i snö, hagel, regn och några solgluggar. Jag lycklig över att köra min älskade “Pålle” igen! Vi checkade in, svidade om och gav oss ut på milspåret…som var helt blockerat av 100tal kullfallna träd…som “plockepinn”! Vi hade aldrig sett något liknande men klättrade, kröp och hoppade tappert hela milen. Kådiga och mörbultade stapplade vi nöjda in på spaet 1h 48 min senare. Vi orkade knappt få i oss middag innan vi kröp till kojs och somnade före kl 22. Utvilade och “frukost-proppmätta” besökte vi sedan Northbike och mässområdet. Man kan lugnt säga att det kommer att bli party där i kväll. Glatt överraskade blev vi över att träffa goda mc-vänner, Christer och Lena, och få en pratstund :-). Hemresan blev som ditresan fast nu med blötsnö på vägen och handtagsvärmare som gav upp. Nu sitter vi framför brasan och summerar helgen. Vi laddar om, och laddar upp, inför morgondagens långpass löpning. Vilken runda skall vi ta? Ett i-landsproblem att lösa en lördagkväll 🙂

20140503-213334.jpg

20140503-213345.jpg

20140503-213357.jpg

20140503-213420.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.