Lidingöloppet 2009

Lidingöloppet 2009
Lidingöloppet 2009

Nu är det gjort! Vi har gjort vårt andra Lidingölopp. Vi var överens om att någon måste ha tagit bort några av backarna eftersom det kändes lättare än förra gången.  Det var en strålande dag med solsken och lagom värme. Lidingö visade verkligen upp sin bästa sida. På morgonen innan start hade jag en allvarlig diskussion med mitt molande vänsterknä. Knät lovade ta mig runt om jag lovade att vara snäll och låta det vila ordentligt efter loppet. Vi var överns!  Visserligen gnölade knät hela vägen varje steg men det höll sitt löfte. Nu är det upp till mig… Harry gjorde som vanligt ett utmärkt lopp med den blygsamma träningsmängd han har bakom sig.  Det är verkligen stor skillnad på ett 3 milslopp på Lidingö och en 4,2 mils mara i Stockholm.  Lidingöloppet tillåter att man är vid relativt god vigör efter loppet och kan ha en riktigt trevlig kväll i goda vänners lag. 

PS! Som ni ser har hemsidan bytt utseende. Vår enastående måg Björn tycker att vi skall hålla oss uppdaterade. Därför har han lagt ner mycket tid på att skräddarsy något passande för oss. TACK! Ds!  

.

You may also like...

1 Response

  1. Björn says:

    En fantastisk prestation av er bägge! Som Jessica sa innan ni åkte, det ger energi att ha er här i Sundbyberg!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.