Stockholm Tunnelrun 2014

Det började redan för ett år sedan. När jag letade farsdagspresent hittade jag en sån där “once in a lifetime” grej. Genom att betala 500skr i startavgift fick man vara först att springa genom Norra länkens vägtunnlar i Stockholm innan trafiken släpptes på. Det gick att välja att ge hela anmälningsavgiften oavkortat till Stockholms Stadsmission. Behöver jag säga att Harry blev jätteglad över presenten. Därför har vi nu, när tunnelbygget är klart, haft en toppenhelg i Stockholm! Herman deltog genom att ta hand om hundarna. Att ha dotter, måg och barnbarn som godhjärtat inhyser muntra, hungriga löpare är en gudagåva. Mågen, som numera även kan tituleras ultralöpare, sprang som “förlöpare” en bit före oss. Han är ju ändå 9 år yngre än mig och har dubbelt då långa ben så det vore väl konstigt om han inte kom i mål före oss…Det skulle inte förvåna mig om han är väger hälften så mycket som mig också 😉
Nu är huset julpyntat och hundarna ligger och pruttar av alla lussekatter de ätit. Själv ligger jag i soffan och grämer mig över att min vänstra fot verkar ha tagit jullov. Den säger i alla fall att vi inte skall ut och springa ikväll. Jag fick en startplats till “Vansbro Halvironman” 2015-06-27 i födelsedagspresent och hoppas innerligt att kroppen inte hinner krakelera fullständigt innan jag hunnit simma mina 1,9 km, cykla 90 km och springa 21 km. Den här gången kommer inte Harry undan med att vila sig i form för det ingick i presenten att han också skall delta 😀

IMG_6820.JPG

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.