Nu är det vår på Volvo!

Vissa kvällar är trevligare än andra! På Volvo finns en livskraftig mc-klubb som en del i fritidsklubben. Och frågar en oss ifall mc-åkning är lika hälsofrämjande som löpning, skidåkning och cykling så är svaret självklart “Javisst”. Själen skall ha sitt! För att inte tala om den gemenskap som uppstår på långa och korta äventyr. I kväll var det alltså upptaktsmöte i aulan på Volvo och vi var inbjudna att berätta om “Familjens Ölmhagens mc-äventyr”. En tapper skara entusiastiska äventyrare lyssnade på den korta versionen av körning i Ryssland, Afrika, Sydamerika, Centralamerika och Nordamerika. Många intressanta frågor ställdes och kanske, kanske föddes något litet frö om framtida äventyr i AlaskaYou may also like...

2 Responses

  1. Martin Olsson says:

    Tusen tack för att ni ville komma och förgylla vår upptaktsträff, mycket intressant och visst tändes ett ljus i drömmarnas hus 🙂 och en längtan till att få ta fram cykeln och åter uppleva den magiska känslan av fartvind i ansiktet.
    Från Volvo Mc-klubb vårt stora tack!

    Med vänlig hälsning Martin

  2. Carola says:

    Tack själva! Alltid kul att träffa likasinnade 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.