Ruta 40, +40c och en gron orm.


Nu bar det uppat langs ruta 40 igen. Vi ar i en stad som heter Malarque. Det ar ett varierat landskap, nastan okenlikt, och ett varierat underlag. Asfaletn kan vara hur bra som helst for att sedan plotsligt overga till rullsten och stora hal. I gar stod det “ruta 40 fin pavimnto”. Det behovdes inte nagon storre uppfinningsrikedom for att begripa att asfalten tog slut. Da hade vi redan kort 400km kurvig vag i ganska hard argentinsk pampasvind sa jag var inte direkt imponerad over ett nytt aventyr. Det ar langt mellan stallen att fa mat och vatte pa har ca 350km. Dessutom var det +40c sa man kan inte stanna och nagon skugga finns inte. Vara camelbacks kommer val till pass nu. I forrgor nar vi stannade for att ata nagra kex traffade vi ett trevligt pa pa en custom. Manga vi traffar ar fran Brasilien. Pa samma stop holl Hebbe pa att kissa pa en hyfsat stor gron orm som turligt nog sov. Jag hade onskat att Harry skulle skriva lite i dagboken ocksa men han nobbar. Tekniska saker kanske inte riktigt kommer fram som de borde. Motorcyklarna gar da som de skall. Eftersom jag kor langsammare nar det ar grusvag skulle min xt kunna knorra i varmen. Tur att vi har superoljan OMEGA som pallar for hoga temperaturer. Ni borde fa hora alla mina kloka och uppfinningsrika funderingar under de minst 8 timmar vi kor varje dag. Jag hinner tanka pa er alla. Och det ar goda bra tankar skall ni veta! Vi stravar pa mot Bolivia. Har hort att det skall vara lite oroligt dar just nu sa vi forsoker komma in fran Argentina i stallet. Fortsatt skriv i gastboken ni ar underbart peppande!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.