Öppet spår – 9 mils äventyr

Nu har vi gjort det! Vi har skidat 90km från Sälen till Mora. I snöoväder, till stora delar inga spår och klibbsnö som isade fast och gjorde skidorna till platåskor. Inte en blemma, inte ett skavsår och inte nämnvärt ont i kroppen. Vilken logistik! Vilket team vi är! Första äventyret närmare min “Svenska Klassiker”. Det finns vissa saker man måste göra innan man dör. Till den listan har vi nu lagt: Att uppleva den oerhört hisnande känslan av att med starka armar skida in längs upploppet i Mora, närma sig klockstapeln och se de sista skälvande metrarna på storbildsskärmen. Då är tårarna nära! Tårarna var också nära när vi dagen innan fick se Annie Seel “mc-prinsessan” glida in över mållinjen då hon gjort sin första tjejvasa. Hon är ingen prinsessa. Hon är en drottning! Nu drar det igång med löpträning varvat med cykling och simning. Jag längtar redan!
Ps! Vi har tjorv med hemsidan och kan tyvärr inte delge er några bilder. Förhoppningen är att reda ut det eller göra en “Sverker Olofsson” och slänga datorn i soptunnan:-).

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.