Solidaire avec Nice…

Idag är dessvärre ännu en sådan dag när man får kämpa hårt för att orka tro på det goda hos människan.

En sorglig individ, som står för sorgliga värderingar har begått ett terrordåd i Nice. Ett Nice som vi lämnade i lördags. Ett Nice som bara väntade på att något skulle hända. Fotbollsfeber och nationaldagsfirande. Nationalgardet i full beredskap. Under gårdagen körde vi genom ett Frankrike i beredskap. I dag kör vi Autopista med skyltar var 50km som delger oss budskapet: “Solidaires avec Nice” vi gråter och kan inte förstå. 
Vi är olika. Harry tycker om att klia sig i huvudet. Jag biter på nagelbanden. Harry tycker om socker. Jag gillar salt. Harry vill cykla med fika i cykelkorgen. Jag gillar att svettas på racercykel. 


Harry hatar Franska vägtullar för att de kostar. Jag älskar dem och betalar gärna för att jag får axa ordentligt ut därifrån. Harry har kardan och jag har Quick shift. Vi tycker olika och det är helt okej att göra det. Vi har inte ihjäl varandra! Så gör man bara inte! Alltså fortsätter vi att tro på det goda i människan!

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.