Alla behöver ett “Parallellt universum”…

…vårt finns i Hummelholmen/Lepplax/Österbotten/Finland. Ett ställe där du, i princip, är onåbar för omgivningens krav. Där du kan sova till kl 10 utan att någon undrar om du är sjuk. Där du i bästa fall saknar täckning på mobilen och där du kan springa naken utan att någon ringer polisen…eller ambulansen.

Där kajakerna ständigt är redo för en tur runt öarna.

Där restaurangen “På Bryggan” är dagens lyx och belöningen efter löprunda och simning.

Där barndomsvännen är den som ordlöst förstår vad man gått igenom sedan man träffades förra året. 
Om man inte har den stora lyxen och förmånen att ha ett sådant fysiskt ställe behöver man skapa en psykisk fristad. Det kan vara en “egen” parkbänk, en skogsstig eller “second life” på datorn. Allt som gör att man kan släppa på kraven “gills”. 

Vi sitter i kvällssolen på altanen. Går igenom dagens intervju med Österbottens Tidning. Hur gör man ett helt livs motorcykeläventyrande rättvisa i några korta rader? En omöjlig uppgift och det finns ju så många vägar kvar att upptäcka.


 Motorcyklarna är åter servade och väntar på att bli packade ;-). På fredag drar vi vidare söderut genom Finland. Destination fortfarande okänd ….

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.