Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Iskall nöjeshelg i norrbotten – olmhagen.se

Iskall nöjeshelg i norrbotten


I lördags rymde vi. Är det ingen annan som ibland i bilen på vägen hem någonstans ifrån får känslan av att “Nä, jag svänger inte av här. Jag fortsätter till nästa stad”. Det drabbar ganska ofta oss. Harry ser genast när känslan drabbar mig. Då kan min kloke man säga “Skall vi fortsätta? Jag kör!” Tänk att få vara ansvarslös för en stund. I lördags tog vi minimal packning på hojarna och styrde norrut. Vi fikade i skellefteå och shoppade, åt och träffade en gammal bekant i Piteå. Därefter checkade vi in på Pitehavsbad. Efter en skön löprunda längs stranden och bubbelpool gick vi ner och åt en toppenbuff.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.