En oljeleverans är bättre än julafton!

En regnig söndag för några veckor sedan såg vi på Facebook att det var demonstration av Omega Produkter i Skellefteå. Vi behövde ladda förrådet inför 2020 så vi körde dit. Ulf på Smörjteknik förevisade en stor del av produkterna och vi gjorde redig en beställning.

För er som inte är bekanta med Omega Produkter kan vi berätta att det är paraffinolja med helt unikt bra vidhäftningsförmåga. Vi har tidigare varit sponsrade och kört våra hojar på våra långa äventyr med bästa smörjning i kyla och hetta.

Idag kom Tommy från Smörjteknik förbi från Gävle och levererade våra två kollin. Vi skrattade av lycka när vi öppnade lådorna och kommer att somna med ett leende på läpparna ikväll😁.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.