Kravallyoga och Autobahnkost…

Äntligen får min själ hinnaifatt min kropp! Timmar på motorcykel i ensam kontemplation gör susen. Att köra en S1000rr många timmar i sträck på Autobahn är som yoga för motorcyklister. Du sitter hopkrupen i en konstig ställning. Måste ha totalfokus på körningen och samtidigt slappna av och andas. Körningen blir rent meditativ. 


Autobahnkost skiljer sig väsentligt mot den IKEAkost som vi ätit sedan vår älskade Rozzie Rottweiler dog och som gjort att vi inte vill vara hemma. IKEA kosten är noggrant uppmätt antal bönor och geönsaksbullar medan Autobahnkosten i stort består av mellan pommes frites och mellan Cola. 
Den viktigaste hälsofrågan under en europeisk sommar på Autobahn är valet mellan “pest och kolera”. Nämligen regnbyxor på… Eller av? Regnbyxor på = svamp. Regnbyxor av = blåskatarr. Men vem har sagt att det skall vara lätt och rent tekniskt sett är det ju ett lyxproblem. 

Autobahnkörning är som livet självt. Trafiken förändras från sekund till sekund. Igår blev vi t e x omkörda av en husbil…Vi höll 145 km/h :-D. Anpassa dig eller dö. HUR du anpassar dig är däremot upp till var och en… Jag älskar Autobahn <3

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.