2020 och nedräkningen har börjat…..

För att vara exakt är det 110 dagar kvar tills vi kör ut från gården med fullpackade motorcyklar. Mycket skall göras innan dess. Harry tillbringar allt mera tid i garaget med att byta ut slitdelar på motorcyklarna så att de är i bästa skick inför de 20 000km de skall avverka.

Tid för vaccination och läkarbesök/intyg är bokade. Alla teknikprylar börjar vara införskaffade och planerna för alla visumansökningar är klara.

Vi kommer att ha några “Mc-konferenser”. Det innebär, liksom tidigare, att Harry och jag tillbringar helgen någonstans för att muntra upp läget, OCH jobba. Inbjudan till första konferensen kom i veckan.

Vi återkommer med konferensrapport efter helgen….

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.