Mc-Konferens 2020 blev en succé!

Vi har haft en toppenhelg vad gäller mat, sällskap och kreativt gnuggande av geniknölar. Vår vän Elisabeth, som också var vår första gästföreläsare, bjöd in oss och tog hand om oss på bästa sätt på “Elisabeths Bodega”.

Vi hade ett gediget schema. Gruppindelningen var som vanligt spännande eftersom gruppen består av Harry och mig. I år körde vi “mixad grupp” med både damer och herrar. Vi behandlade viktiga frågor om resrutt, hotellbokningar, båtresor, vaccinationer, satellittelefon, reservdelar och om jag är snygg i min nya blåa Yamahamysdress.

Vi hann även med de inplanerade studiebesöken på två mc-affärer i Luleå, bildvisning från resor och gästföreläsning om bilfärd i snöstorm och -40c. Den planerade dansen blev inställd då den inbjudne dragspelaren drabbats av magsjuka.

Nu ser vi fram emot skoteräventyr på sportlov….om det bara slutar regna!

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.