Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Krismöte – olmhagen.se

Krismöte

Vi har bänkat oss vid köksbordet med karta och dator. Orsaken är, som troligen ingen undgått, oroligheterna i Mexiko. Människor har lemlästats och dödats, det förekommer skottlossning och ambassaden rekommenderar hel försäkring. De lämnar ut nödnummer och avråder från utevistelse efter kl 18. Visserligen är det mesta våldet i knarkkarteller men även civila drabbas. Ingen rolig högläsning vill jag lova. Vi kommer inte till någon lösning idag. Vi avvaktar och har förtröstan. Det brukar gå att få aktuell information längs vägen….

20110510-183509.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.