Jag har gjort “En Svensk Klassiker”!

KlassikernNär pappa dog för exakt ett år sedan lovade jag mig själv att hedra honom på det bästa sätt jag visste. Han var/är den envisaste man jag någonsin träffat och bör därför självklart hedras genom en rejäl uthållighetsprövning. En Svensk Klassiker så klart! Att under ett år (7 månader egentligen) skida Vasaloppet 90km, cykla Vätternrundan 300km, simma Vansbrosimmet 3km och avslutningsvis springa Lidingöloppet 30km kräver definitivt envishet. Dessutom laddade jag inför Vätternrundan genom att springa Stockholm Marathon två veckor innan. Harry har varit min bästa supporter och medtävlande i de flesta tävlingar. Det har varit en inspirerande period i mitt liv. Cykling och simning i öppet vatten kommer jag definitivt att fortsätta med. Skidåkning kommer jag säkerligen inte undan i fortsättningen heller. Jag är övertygad om att pappa log i sin himmel när jag spurtade imål på Lidingö!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.