Lopning langs stranden

IMG_3389I morse efter frukost hade Harry och jag en riktigt trevlig 40 min loprunda langs stranden. Det ar harligt sa hungrig man blir! Skall forska fa med honom pa en tur i kvall ocksa. Tur hade vi ocksa att jag hade tva loparskor att ta pa mig. Pa forra campen hade en hund passat pa att stjala min ena sko under natten. Vi fick leta lange innan Harry hittade den vid hennes matforrad. Jag utgar ifran att den luktade mumma 🙂 Hebbe har hyrt en cykel och far runt har och njuter. Snart blir det laxlasning. Pa vag till aparthotellet stannar vi nog till och dricker nagot laskande… PS! Harry halsar till David och Ardawan! Han borjar sakna er ocksa och langtar till efter sportlovet:-).

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.