Tillbaka i Valparaiso

IMG_3541Visst ar det konstigt att allting har ett slut pa nagot satt… Det har varit sorgligt att kora den allra sista etappen pa var resa idag. Jag har njutit av att kaktusarna i oknen blommar med massor av roda blom. Det ar nagot sa talande med kaktusar som blommar. Aven dar det ar som taggigast,torrast och oansenligast kan det allra vackraste blommor sla ut i blom! Jag har sjungit “What a wonderful world” for fulla muggar. Som ni hor har jag varit nostalgisk och ganska gratig idag. Det ar ju ingen som ser eller bryr sig nar man sitter ensam pa sin hoj. Sa dar sista kordagen ar tankarna sysselsatta med att forsoka summera resan som varit. Jag har dock bestamt mig for att skriva ner de funderingarna nar vi kommit hem. Det aterstar ju faktiskt en hel del jobb innan hojarna ar klara for hemfard. Vi bor pa ett mysigt hostel “El Rincon Marino” mitt i stan. Har just varit ute och atit en laxsallad. Jag ville fira med kaffe och en bakelse men Harry tyckte att det rackte med en kopp kaffe pa rummet:-( sa nu sitter jag har och skriver. I morgon paborjar vi etapp pappersarbete….

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.