Sol och bad i Iquique

IMG_3399Vi har slagit upp taltet och har levt turistliv i dagarna 3. Hebbe skvalpar omkring i poolen med nya kompisar. Harry och jag tvattar klader och servar motorcyklar. Vi har fullt sja med att halla taltet nagotsanar fritt fran sand eftersom det blir sandstorm varje dag mellan kl 15-19. Jag langtar efter att fa spring langs strandpromenaden men mina krafter racker inte till aven om jag ar i lite battre skick. Harry ar nyrakad och Hebbe ar latt grillad i ansiktet av solen. Ni skulle hora alla billarm som tjuter hela tiden har i Chile. Det maste vara den absoluta statusgrejen! Det ar varmt har ca +30c. I gar satt vi och kikade pa sjolejon, krabbor, geccos och pelikaner hela formiddagen. I morgon packar vi ihop taltlagret och drar vidare soderut….

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.