Vid varldens ande!

IMG_2418
Nu har vi natt etappmal ett pa var resa, Ushuaia. Vi har, som planerat, kort i ett strack i 10 dagar 3800km. Tanken var att vi skulle fira nyar i Ushuaia. Nu var mcbaten forsenad och det blev inte sa. Nyaret firades istallet i Caleta Oliva. Tack vare satellittelefonen fran Jan Hanssons kunde vi ringa upp nara och kara. Moffa Kalle; hoppas du hade det bra trots att vi inte fick tag pa dig! Dom sista 2000km har vi kort i Patagoniens harda vindar fran vaster. Herman aker med Harry eftersom jag behover all min kraft och allt mitt mod for att kasta mig in i stormen. De sista 500 km pa Tierra del Fuego har vindarna varit oerhort kraftiga. Det kanns som en jattehand som griper tag i en och kan kasta en av vagen nar den vill. Pa kvallen varker kroppen och det kanns som om man blivit overkord av en angvalt. Marie i Team Eldorado jag tanker pa dig varje dag och hur ont det skulle gora for dig att kampa i denna vind. Se till att backenet far laka ihop ordentligt innan ni riktar styret mot varldens ande! Vi traffade en kille fran Schweiz som hade satt sin fru och all sin packning pa bussen for att sjalv kampa sig de 600 km rullstensgrus som Ruta 40 ar. VINDEN var varst! Han radde oss att ta en annan vag. Vi traffade Daren som varit pa mc-tour 17 manader och som valt att ta en annan vag med tanke pa halsa och mc. Kolla hans sida:www.Dmotorider.com. Herman sade igar.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.