Alltid lika roligt…


Tank att det alltid ar lika roligt att satta sig pa sin packade motorcykel. Med tanke pa att vi kort 15 500km drygt sa ar det en gata. I dag har vi kort langs Chiles kust. Visste ni att det kilometer efter kilometer av strander och klippor och att det ar fri camping overallt. Det gor att det uppstar sma byar av talt har och dar. Nar camparna drar vidare lamnar de hogar av brate, glas och sopor efter sig. Inte sa mysigt… Omradet kring Tocopilla blev illa skadat av jordskalv i fjol. Man byggde snabbt upp trahuslager for de som blivit bostadslosa. Kustvagen som vi korde har tagit rejalt stryk. Egentligen var ca 70km avstangd men vi lyckades ta oss genom anda. Varst var en tunnel som nastan rasat och som man holl pa att reparera. Nu var det sondag sa arbetet lag nere. Vi har i alla fall kort till Antofagasta. Det ar en stor stad vid havet. Vi lyckades fa en lagenhet pa Hotel Marina. Internetar febrilt for att fa klarhet i hur och nar det gar nagon bat till Sverige sa att vi far hem motorcyklarna. Humoret ar gott!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.