Pa lagre hojd i Moquegua

IMG_3343I gar hade vi en riktig helvetesdag. For att inte tala om natten! Ingen av oss lyckades sova p g a magkramper, huvudvark och svimningskansla. Vi kan konstatera att hog hojd inte ar nagot for oss. I ren desperation korde vi 480km i jattedaligt skick, utan att ata,matlustan finns inte, for att komma ner pa en hojd dar vi kunde overleva. Under dagen fick vi passera en topp pa ca 5000m o h och ett snoomrade. Det vackra vagen gick over altiplano pa ca 4 500m o h mest hela tiden och man hade 6,5 timmar pa sig att fundera pa vart spyan far om man spyr i hjalmen. Vi tog oss till Moquegua som ligger pa ca 1412 m o h. Vi bor pa ett trevligt hotell Hotel Colonial och de ar jattetrevliga med oss. I dag skall vi ta oss till Tacna igen. Jag hoppas det blir en battre dag for mig an igar. Jag tippade cykeln och ramlade i ett dike, holl pa att ramma en jattelama som hoppade ner fran en klippvagg framfor mig och blev som final pakord i vanster packbox av en taxi i stan. Om inte den Peruvianska polisen hittar pa nagot i sista stund sa maste man saga att de har skott sig bra. Alla har vinkat och skrattat nar vi passerat. ” Loco familia”, den knappa familjen, har tagit sig sa har langt utan polisingripande. Vi far anse etappmal tre med rage uppfyllt da vi fatt se enormt vackra Peru med bade Nasca lines, Machu Picchu och Lago Titicaca..

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.