Pa karneval i Puno


I dag har vi kort 400km langs ganska raka vagar. Hogsta toppen var 4360m.o.h. Motorcyklarna gar forhallandevis bra pa hog hojd. Battre an vi skulle man kunna saga:-). Nar vi passerade Juliaca var det helt laglost. Det var karneval och folk och bilar till forbannelse. Skont att komma till den lilla lugna hamnstaden Puno vid Titicacasjon. Jo,jo vi hamnade mitt i varldens karneval. Yra av hojden 3800m.o.h. och av hunger fick vi en kille att cykla fore och visa vagen till ett hotell med ett ledigt rum. Vi lyckades ocksa fa in motorcyklarna i en spritaffar for natten. Hebbe ar alldeles bla under ogonen och Harry och jag har sett battre dagar. Det blir nog inga flytande vassoar i morgon. Karnevalen kulminerar liksom da och det lar vara ett himla liv. Vi kommer attt forsoka fly fort som attan….

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.