Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Det blir nog Cusco… – olmhagen.se

Det blir nog Cusco…

IMG_3159
Middagen igar bestod av ris och avnjots i ett skyddsrum for jordbavningar. Kandes sakert och bra 🙂 Efter en kylsalgen natt, med blota klader utspridda overallt i ett fafangt forsok att fa dem torra, slutade det regna kl 6.30. Vi hade tre alternativ att begrunda. 1. Vanda om och kora till kusten och varmen for en braksemester. 2. Forvara motorcyklarna har i Puquio medan vi tar bussen till Cusco. 3. Chansa pa att vi tar oss over passet i dag och lyckas ta oss till Cusco och vidare fortsatting mot Lake Titicaca. Vi valde alternativ 3. Efter en snabb frukost d v s juice och varin brodbit rullade vi ivag. Gatorna i stan var nastan bortspolade efter regnet. Stora hal och lervalling vart man an korde. Val uppe i bergspasset pa 4400 m o h var det kallt +2c och en isande vind men inget snoande som igar. Nar vi kom ner i dalgangen steg temperaturen till +27 och alla vara blota handskar torkade snabbt. Vi traffade ett mc par fran Canada pa varsin Kawazaki KLR 650 igar. Vi bodde pa samma hostel. I dag nar vi, efter drygt 300km, rullade in pa hotellet i Abancay stod deras cyklar pa parkeringen. Nu skall vi ga ut och ata middag. Trevligt att prata engelska och inte spanska 🙂.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.