Fortsättning – En midsommarnatts mardrom! – Tanzania / Dar es Salaam

afrika 828I dag var planen att ordna transporten franDar till Athen. Vi akte ut till flygplatsen och blev upphittade av en man som sade sig kunna ordna transport. Det hela lat bra och vi nappade. Affaren skulle goras upp pa kontoret i stan och en summa skulle betalas i forskott. Nar allt var klart fick vi en tanke om att vi borde ha officiella papper pa att vi gjort en delbetalning till ett trovardigt aircargo foretag. Vi kande oss genast grundlurade och stormade ivag till kontoret pa den morka bakgatan. Vi, speciellt jag, hann saga en hel del saker och fa ivag fyra stora karlar till flygplatsen en mil bort innan det visade sig att allt hade gatt riktigt tillvaga. I morgon maste jag bjuda pa forsoningsol. Det blir inte latt for det finns inte ol pa restaurangerna i stan. Vi hann fa hjartsnorp! Tankte igen pa att vi troligen skall lara oss att forlora sadant som ar viktigt for oss. Vid den sena middagen var vi overens om att hur det an ar sa ar vi tillsammans och mnar bra. Det ar detviktigaste och det som vi ar mest tacksamma for!

I morgon borjar vi planera far en safaritur till Aruscha och Serengeti. Det hinner vi precis innan vi skall lamna motorcyklarnapa flygplatsen och aka till Zanzibar.

Jag hoppas hinna skriva mera inom kort. Tack alla ni som skriver i gastboken! Ni ar underbara!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.