Sandboard i Camana/Peru


Ni skulle ha sett Harrys lattade min nar han insag att bensinpriset ar i gallon (3,75liter) och inte i liter 🙂 Det innebar helt plotsligt att vi tagit ut for mycket pengar och kan “slosa” lite. Efter en natt pa ett hostel i Arequipa som narmast likande en bordell har vi nu hittat ett litet paradis “Hostel Sun Valley” i Camana vid kusten i Peru. Herman badar i poolen och aker sandboard. Harry och jag vilar i sol och skugga och i gar hann vi til och med med en loptur langs beachen. I morgon skall vi kora vidare mot Nasca for att forhoppningsvis ta oss till Cusco. Det ar regnperiod och sno i bergspassen sa vi vet inte om det ar mojligt men vi tanker gora ett forsok i alla fall. Vi har paborjat kontakt med Uniex shipping for hemtransoprten av motorcyklarna. Lite oroligt kanns det da vi fatt besked att baten avgar 13 februari. Da ar inte vi i Valparaiso 🙂.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.