Umeå Triathlon 2009


Stöcke TS Järnet ordnade sin årliga triathlon tävling idag. Eftersom jag bor i Stöcke och inte kan förneka att jag kan simma, cykla eller springa deltog jag naturligtvis. I år ordnades tävlingen vid Nydalasjön och det var betydligt flera deltagare. Mäktigt! Måste medge att det pirrar till lite mer än vanligt när man står i startfållan. Dels för att man vet att det kommer att “göra ont” men även för att man faktiskt står där med Sveriges triathlonelit. Att simma 500m, cykla 20 km och springa 5 km är var för sig en baggis. Pröva att sätt ihop momenten och ni kommer att göra vågen varje gång ni möter någon som deltagit i en “Iron Man tävling”! Jag är onekligen stolt över att tillhöra en förening som hyser Sverige eliten i Triathlon. Själv förblir jag en lycklig medelålders tvåbarnsmamma som tränar i princip veckans alla dagar och nöjer mig med att göra ett triathlon utan större problem. Tja, jag kom faktiskt på 5:e plats så ungarna skulle väl säga att jag har “uppgraderat mig”. Högarna av olika träningsskor växer oss snart över huvudet. Jag tror att jag skall blunda och välja ett par så får det bli en överraskning vad jag skall träna idag:-)

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.