Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Planeringsdagar i Lycksele – olmhagen.se

Planeringsdagar i Lycksele


Tänk att man kan ha så trevligt på väg till jobbet! Vi är ett gäng på “Råd och stöd” som deltar i en tävling där man skall cykla till/från jobbet och i jobbet så mycket som möjligt under en månad. Vårt lag heter “Medvindarna” och ligger på en stadig tredje plats. Därför var det självklart att Bettan och jag skulle passa på att cykla, åtminstone halva sträckan d v s till Vindeln, när vi skulle till Lycksele på planeringsdagar. Vi startade i ottan när det ännu var mörkt. Våra leenden lyste säkert som pannlampor mot alla morgontrötta pendlare. Bettan gjorde ett strålande jobb trots att hon plågat sig med GI kost “fel väg” och alltså inte hade “något att ta av”. Jag som vräker i mig fullkornspasta är som en laddad kanonkula 🙂 dvs rund och go. Efter idogt jobb hade vi en trevlig kväll på hotellet med löpning på bandet före bubbelpool, bastu och en god middag. Idag laddade vi för hemfärden under tiden som vi försökte koncentrera oss på jobbet. Solen sken från en klarblå himmel och det blåste medvind. Vi susade mot Umeå på en rekordtid. Just då kändes livet helt enkelt underbart!

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.