Zipline i Åre


Då vi passerade Umeå på väg från Jakobstad passade vi på att lämna av ett barn, två hundar och byta till motorcyklar innan vi for vidare till Åre. Eftersom jag har draging åt att vara höjdrädd kändes det som ett naturligt val att boka in oss på Åres häftigaste äventyr “Zipline”. Det är nordens längsta sammanhängade system av vajrar. Dessa vajrar går som högst 60m över marken och man kommer upp i hastigheter av 60km/h. Oj, jag glömde säga att man hänger i en klättersele 😉 På morgonen innan vi for iväg sade Harry att det är värre att måla staket än att åka Zipline. Det sista jag såg när jag hoppade ut från första tornet var Harrys blick. Jag såg att han hellre målat staket 🙂 Vilken upplevelse! Adrenalinet flödade! Gå in och googla på “Åre Zipline” så får ni “åka med”. Visst är det konstigt att världens längsta Zipline verkar finnas i … Alaska! Det måste vara ett tecken!

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.