Hojdsjuka i Susques

Det har regnat hela natten. Nar vi for i morse var det dock uppehall. Vara sealskin strumpor har verkligen fatt jobba och hallit oss torra. Vi korde ca 30 km och upptackte att det inte fanns bensin pa macken i Vulcan. Det blev att kora tillbaka till Yujuy och fyya upp tankar och extradunkar. Passet vi skall over ar hogt och glest befolkat. Vi tog oss langs slingriga vagar upp till 4 195 m o h. Sedan gick det lite utfor till Susques. Dar stannade vi for att fa i oss nagot. Herman var synbart paverkad av hojden och var askgra. Harry och jag kanner oss dizziga men anda ok. Vi tog in pa ett stalle har pa 3650 m o h. Annars hade vi varit tvugna att kora 300km till langs slingriga vagar ca 6 timmar. Hoppas vi ar kordugliga i morgon….

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.