Jag har dodat en gris!

I dag har det hant! I utkanten av en liten by skramdes en liten gris av Harrys motorcykel. Den sprang rakt ut pa vagen, halkad och hamnade under mitt bakhjul. Ni som kanner mig vet pa ett ungefar hur traumatisk en sadan upplevelse ar for mig. Om det inte var for Harry skulle jag nog sitta kvar pa motorcykeln och skrika annu… Grisen ar i himlen. Som vegetarian har jag manga grisar till godo… Jag kommer att behova terapi nar jag kommer hem! Vi har varit tvugna att avbryta vart forosk att ta oss till Bolivia fran Argentina. De visar hela tiden pa tv hur vagar och broar spolats bort p g a regnen. Vi har idag tvingats passera ett 30 tal flodovergangar med vatten upp till packladorna. Den roda leran blir valdigt hal och den finns i massor! Vi kommer att ta oss in i Chile i morgon. Sedan jobbar vi oss uppat mot Peru och tar kanske Bolivia pa “hemvagen”. I natt ar vi i Juyuy pa ett litet spa igen. Herman har just fatt massage. Pa forra spat sade han “Visst ar det konstigt att jag vet att Lavella var Jakobstads forsta “Hard core vegan”. Det tillhor sadant som ar viktigt att fora vidare sade jag. I veckan har han planerat sin 50-ars fest. Han vill inte vara ute i sista minuten sager han. Han och Simon skall se skrackfilm, ata choklad och nacos. Later val bra :-)Kram pa er alla!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.