Umeå 2004-11-01 av Harry

Vinterförvaring av hojar
Lite smått o gott
Nu har vi löst vattenförvaringen på vår resa. kolla bilden. Vi har varsin dunk på två liter, med smart förankring på alu-boxarna. Finns hos Touratech
Tur att man har goda grannar med stora utrymmen. Just nu håller vi på med service och inpackning av hojarna i stora fina lokaler som ägs av Thomas Norberg. Han är ett riktigt proffs på service av båtar o mycket annat. Att han gillar motorcyklar och har en komplett verkstad med verktyg o maskiner är en stor fördel för oss.

Carola i full fart med att byta drivpaket.

Musik på resan
Nytt i sammanhanget är att det planeras för fullt av få med en el-gitarr, munspel o nåt rytminstrument. Oskar befinner sig i en fas i livet då han spelar gitarr större delen av sin vakna tid. När det gick upp för honom att inte få spela gitarr på 3-4 månader påtalade han detta som ett stort problem, och visst, han har helt rätt. Vi är en familj som gillar musik och att lösa problem, så vi får se hur vi löser detta…

kommer mer snart!!

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.