Back in Europe! – Athen

afrika 720Det var oerhort vemodigt att lamna Afrika! De sista dagarna tillbringade vi i sus och dus pa Sunrise beach resort i en banda 10 meter fran stranden. Vi hann bli redigt mc abstinenta men traffade ett riktigt rutinerat mc par fran Berlin pa vag till Kapstaden pa varsin Honda XR 600. Hade en trevlig sista kvall tillsammans med dem. Flygresan gick bra. Vi, speciellt ungarna, kan rekomendera att flyga med Emirates. De har tv med spel vid varje stol och meny vid maltiderna. Vi tillbringade en natt pa golvet utanfor toaletterna pa internationella flygplatsen i Dubai. Vi var exalterade over att se allt glitter i affarerna.

Nar vi landat i Athen kontaktade vi genast aircargoterminalen. Vara motorcyklar hade kommit fram! LYCKA! Dessvarre var tullen stangd och de kan hamtas ut forst pa mandag.
Vi har nu tillbringat en turisthelg i Athen. Acropolis “begick” vi igar och idag har vi mest legat pa stranden. Turiststranden hade ett intrade pa 400skr sa vi valde den lokala varianten och ar nojda med det. Grekisk mat ar god men den ger mig magkatarr och allt ar stangt pa sondagar… Supermarkets finns inte. Turister skall pumpas pa alla slantar.

I morgon aker vi till flygplatsen och paborjar forhoppningsvis var resa norrut. I Parga vantar vara vanner Nisse och Barbro. Vi far nagra dagar tillsammans innan vi tar farjan over till Italien.
Vi saknar redan kaoset och att det alltid hander nagot i Afrika. Har ar allt stadat, valordnat och ingen river och sliter i en. Det finns inte heller cassavachips eller chapati brod. Tack och lov finns det grillad majs…
Vi har kopt en ny kamera eftersom den gamla blev stulen. Det verkar dock som forgjort att fa ivag bilder. Det ar svindyrt och vill sig inte. Lyckas vi inte sa kommer bilder in i efterskott.

Kram pa er alla och njut av sommar och semester! ///// Pank Carola med familj.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.