Trott pa vitt brod


I gar lyckades vi inte fa in bilder. Hebbe ar lycklig bara han far vara inne pa msn en stund och chatta med kompisarna. Klart att det blir lite langtrakigt med oss har. Vi vandrar runt i storstan och stannar till ibland for en kaffe eller en frukt. I gar vandrade vi uppat pa berget och hittade Pablo Nerudas tredje hem som nu ar museum. Annars ar det sa att ju hogre upp pa kullarna man kommer dessto farligare anses det vara. Om man inte vagar sig upp gar man dock miste om alla vackra grander och alla mysiga hus. Motion behover vi ocksa. Att glufsa i sig vitt brod morogn middag kvall kan inte vara halsosamt. Vi traffade ett mycket trevligt par fran Lund som bodde pa Brighton och besokte sin son som studerar har. Spannande for de for ivag till Paskon nu pa morgonen for att fira jul och dyka dar. Gissa hennes yrke? Kurator sa klart! Vi funderar lite pa hur vi skall losa det med mc-forsakring har i Chile. Na, vi har val nagon dag pa oss att losa det…Lev val! At fullkornsbrod och kalleskaviar!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.