Vilken julklapp


Julafton 2007 har vi tillbringat vid hamnterminalen i Valparaiso. Det tog oss styvt 5 timmar att fa ut cyklarna. Allt var orort och i gott skick. Ingen var det minsta intresserad av vara Carnet de passages. Det innebar att vi inte har nagra stamplar harifran men cyklar har vi! Vi traffade tva killar och en tjej fran Stockholm som ocksa skall kora runt i Sydamerika. Jattekul! Hoppas att vi traffas langs vagen. Herman blev jatteglad over att julklapparna hann fram i tid. Ibland tar tomten lite tid pa sig. Vi lyckades fa igang Yamahan fast det tog ett tag. Det kanns hemst att behova medge det. Nu star cyklarna inom las och bom pa uppe vid Brighton. Det var ett aventyr att ta sig dig for det ar oerhort hogt upp. Massor av manniskor visade tummen upp och villle prata och onska “Felis Navidad” nar vi korde genom staden. Oj, oj vilken uppstandelse. I natt sover vi gott. I morgon bitti borjar aventyret!
Riktigt GOD JUL pa er alla dar hemma!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.