Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Europaresa 2010 – olmhagen.se

Europaresa 2010

Som ni möjligen har listat ut så har vi varit på en mc turné genom Europa. Målet var att åka ner till Frankrike, närmare bestämt Provance/ Saint-Laurent D’Aigouze för att sammanstråla med Oskar och hans tjejs familj. På vägen ner skulle vi ta en sväng förbi mitt älskade Amsterdam. Herman hade inte så mycket att välja på så han följde tappert med. Kändes lite tomt att inte ha honom bakom mig men det hade blivit för obekvämt för honom. Jag är helt lyrisk efter ca 7000 körda kilometer! Jag har inte haft ont någonstans förutom ett visst känselbortfall i vänsterhandens köttiga del och den gör jag inget med ändå:-) Att resa med så lyhörda, roliga och kraftfulla svart/gråa pantrar ( BMW s1000rr & Harry) är få förunnat och ren och skär lycka! Om vi lyckas skall vi lägga in bilder under “våra resor” på hemsidan. Nu väntar en veckas jobb innan det blir simtävling i Umeälven 25 juli och sedan villan i Lepplax. Tänk att det alltid finns stunder att längta till ….

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.