På äventyr i Europa!

Harry fyller 60 och fick välja vart han ville åka…på mc såklart! Han funderade lite och kom fram till att Franska Rivieran kunde vara nice 😉 Så nu är vi snart där. En europaresa kräver ju inte lika mycket förberedelser som när man skall iväg till andra kontinenter. Pengar, Pass och Piller, D v s blodtrycks-och allergipiller numera, sen är det viktigaste hund&kattvakten. Tur att söner kan mutas till en viss gräns 🙂 Vi sov första natten i Sundsvall på campingen. Andra natten tältade vi i Gränna. Tredje natten levde vi lyxliv i Tysklands gröna inland efter att ha irrat omkring på småvägar i 40 km. Autobahn får det fortfarande att skutta av glädje i bröstet på mig fast jag upptäckt att jag får skrynklor i ansiktet av hjälmen…och de verkar inte räta ut sig! Nu har vi hittat ett centralt hotell i mitt älskade Amsterdam och haft en underbar eftermiddag och kväll på stan. Vi får se var vi hamnar i morgon 🙂 Motorcyklarna är tryggt inlåsta för natten så vi kan sova gott…

20130711-225431.jpg

20130711-225445.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.