Valparaiso


Pa mandagmorgon fick vi aka med vara vanner fran Santiago till Valparaiso. De skulle ha en skon dag vid stranden och passade pa att visa oss en del sevardheter + tullen, agrikulturalnagonting dar vi maste fa nagonslags permittance och storen dit vara motorcyklar forhoppningsvis kommer. Var kontakt fran Tellus shipping befinner sig i Santiago sa var nya kontakt heter Maria Gonzalez. Vi har varit uppe pa hennes office och fatt en massa stamplar och ankomstdag for baten. Den ar forsenad och vantas till Valparaiso 26 december typ. Tja, det beyder att vi firar jul har. Synd att klappar och glitter finns i containern 🙁 Herman har lyckats hitta kaneltuggummi som syrran Jessica rekommenderat. Han ar bra att ha med sig pa olika offices eftersom han ar blond och tydligen gullig 😉 Harry visade sig vara ett riktigt sprakgeni. Han pratar om penos ( =pesos) och pisco sallad (=pisco sour). Annars leker vi forkladda turister och aklimatiserar oss sa gott det gar. Det kanns bra att vi har klarat av allt pappersarbete pa en miljon olika stallen idag. Riktigt bra kommer det att kannas nar vi ser var box och kan kolla om innehallet ar oskadat. Nu skall vi flanera ivag och hitta nagot icke diarreframkallande att ata till lunch d v s vitt brod och vatten 🙂 Kram pa er alla och fortsatt skriv i gastboken. Det varmer i hjartat!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.