Sista natten i egen säng.


Nu har vi packat alla sladdar, laddare, GPS, kameror, körkort, pass (inklusive kopior på allt), läxor, julklappar och diverse minimala klädesplagg. Förhoppningsvis är det VARMT när vi landar i Santiago på söndagmorgon. Jag måste erkänna att jag har haft ett stort bekymmer de senaste veckorna. Jag har smärtsamma minnen av hur vackra och stiliga de afrikanska kvinnorna var. Något säger mig att de latinamerikanska kvinnorna också kommer att ta andan ur en. Där kommer jag, en blek medelålders kvinna, klädd i säckiga mc-kläder och stinkande t-shirt, oftast med håret som en kvast, osminkad och med läderband som enda smycken(rånrisken ni vet). Inte är man någon större fröjd för ögat även om man vanligtvis är rätt gladlynt! Harry brukar, snäll som han är, säga att “Ja, ja men de skulle inte duga till att köra mc genom afrika”. Nä, det kanske är sant men något stiligare än BMW.

You may also like...

1 Response

  1. Katrin says:

    Ja vill också till Santiago och åka motorcykel!!!;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.