Solen skiner i Stöcke

Nu skiner vårsolen i Stöcke och tinar upp vägen ner till huset så att det blir en slurpande sörja. Det blir nästan omöjligt att köra ner med bil och skulle jag vara tvungen att köra upp en mc skulle jag lägga trasmattor på rad. Inte snyggt eller häftigt men jag tror att det skulle fungera 🙂 Denna vecka skall motorcyklarna besiktas och turligt nog är det Mekanikern som gör det 😉 Inom ett par veckor skall de in i containern. När vårsolen skiner brukar det vara dags för att börja springa långpass inför marathon. Kollade statistiken och såg att jag snittat på 6 pass/ vecka sedan jul. Det gäller att vara i form om man skall ut på äventyr! Harry gör som han brukar och ” vilar sig i form” 😉 Fast det är en sanning med modifikation eftersom han går minst 6 km varje dag med hundarna och jobbar hårt. Hundarna undrar varför de måste gå så förtvivlat långt för att få bajsa 🙂 Nå när vi är borta och Oskar tar hand om dem lär de få vila ordentligt….

20110328-204342.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.