Äta bör man annars…

Harry är ute och spelar igen! Om jag inte visste bättre skulle jag tro att han smiter undan för att slippa en massa pusslande med packningen. Ikväll har jag bestämt mig för att gå igenom provianten. Jag brukar lyckas få med torrfoder för ett par veckor i toppboxen. Eftersom vi är vegetarianer är det skönt att ha egna sojaprodukter om utbudet skulle vara skralt…vilket det brukar vara. Mut/bjudgodis är ett måste och kan muntra upp det mest modfällda sällskap efter ett par inregnade tältdagar eller efter en särskilt tung körsträcka. Tja, i nödfall får godiset duga som frukost 🙂 I Afrika blev vi hemsökta av hungriga babianer, stora som sjundeklassare, då sardinburken som exploderat i toppboxen spred ljuva dofter i vårt tältläger. Jag skippar sardinerna den här gången 🙂

20110320-185246.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.